Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

alan j Options
alan j
#1 Posted : 14 September 2019 10:54:02

Rank: Newbie

Groups: Registered

Joined: 11/09/2019
Posts: 2
Points: 6
Location: london
I am having problems with tank functions,have replaced circuit boards [pack 38]tank functioned but turret did not rotate. have checked all connections which seem tight, tank moved but came to an abrupt stop lights still work back and front but nothing else happens?. any solutions from other tank builders .Please
arpurchase
#2 Posted : 14 September 2019 14:36:36

Rank: Super-Elite

Build-Diary Medal: Build-Diary Medal of HonourPublisher Medal: Article published MedalActive Service Medal: 500 post active service MedalPurple Medal: Super active service medal for 1000 postsRed Medal: Red MedalTurquoise Medal: Turquoise Medal for model making know-how contributionOutstanding Build: An award for an outstanding build
Groups: Registered, Moderator, Official Builds, Global Forum Support, Administrators

Joined: 27/09/2011
Posts: 14,945
Points: 45,382
Location: Dudley
Hi Alan

Could you double check the connections to the turret motor also check the solder points if it still will not turn try a replacement unit. Its a case of double checking all the connections here plus any solder joints to drive motors ect.
Let me know how you get on.

Andy
Current builds:-C57,Zero, Lamborghini Countach, Caldercraft HMS Agamemnon,Robi,R2-D2, MFH Cobra .

Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2009, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.097 seconds.
DeAgostini